Lloguer de cotxes - RENTALG

Avís legal

Tots els continguts del lloc web rentalg.es que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i programari, etc. són, bé propietat de rentalg.es, bé de societats del grup al qual rentalg.es pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web rentalg.es és propietat exclusiva de Teixiné Automoció SL i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web rentalg.es és de Teixiné Automoció SL o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.
Queda totalment prohibit qualsevol tipus d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés de Teixiné Automoció SL o dels seus proveïdors.
www.rentalg.es i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de rentalg.es són marques protegides per Teixiné Automoció SL . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.
La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de www.rentalg.es (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Teixiné Automoció SL constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.
Teixiné Automoció S.L. es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Teixiné Automoció S.L. es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense previ avís.
Tant l'accés al web de rentalg.es com l'ús de qualsevol informació continguda en el mateix és d'exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix o ho usa, i Teixiné Automoció SL no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar de l'accés o ús de la informació. www.rentalg.es no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directament o indirectament, a través del web de rentalg.es.
Per facilitar l'accés, pot ser que rentalg.es inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que rentalg.es no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat pels mateixos. A més, el vincle a un lloc aliè a rentalg.es no implica que rentalg.es l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.
El fet que al web de rentalg.es es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Teixiné Automoció SL .
"www.rentalg.es" exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa , ja sigui a través del web de rentalg.es o de webs de tercers.
"www.rentalg.es" no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats per obtenir resultats negatius en un sistema informàtic.
La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de rentalg.es.
El contingut del web de rentalg.es únicament és aplicable a territori espanyol.
Teixiné Automoció S.L. garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de rentalg.es. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Teixiné Automoció SL , Creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Teixiné Automoció SL enviant un correu electrònic a: Enviar e-mail

Els nostres serveis


Assistència als vehicles 24h
Tots els nostres vehicles tenen assistència 24 hores, inclòs en el preu.
Reserves en online o telèfon
La reserva es pot fer mitjançant web, correu electrònic, fax o telèfon
Servei de recollida i lliurament
La recollida o lliurament es podrà realitzar en Aeroport d'Alguaire, Estació de l'AVE o a les nostres instal·lacions.
Desde 300 Km al dia
En el preu del vehicle està inclòs el realitzar 300 kms. diaris.
Vehicles de confiança
Tots els nostres vehicles passen revisions periòdiques en els nostres tallers.
Varietat de models a escollir
Diverses marques i models per poder triar el vehicle que més s'adapti a les vostres necessitats.

Veure certificat
Control calidad
Volkswagen en Rentalg
Mercedes Benz en Rentalg
Peugeot en Rentalg
Seat en Rentalg
Opel en Rentalg
Citroen en Rentalg
Mitsubishi en Rentalg