Alquiler de coches - RENTALG Whatsapp

Preguntes freqüents

Vostè necessita tenir almenys 20 anys, encara que si és menor de 25 anys, se li aplicarà un suplement de 5,00 €/dia i serà obligatori contractar l'assegurança TOT RISC.

En el lloguer de tot tipus de vehicles, l'arrendatari haurà d'estar en possessió del permís de conduir almenys amb dos anys d'antiguitat per a qualsevol dels grups.

No, només poden conduir el vehicle les persones que figuren en el contracte, així com els conductors autoritzats a fer-ho.

Si, però haurem de donar-li la confirmació de la reserva. En cas de no disponibilitat del vehicle reservat, se li lliurarà un del mateix grup o superior.

Des del moment en que vostè ha fet la reserva del lloguer del vehicle, queda reservat per a Vostè, no podent llogar a ningú més. (NO TÉ DRET A DEVOLUCIÓ DE L'IMPORT ENTREGAT A COMPTE DE LA RESERVA).

En efectiu, amb targeta de crèdit o dèbit.
FIANÇA: La PRE AUTORITZACIÓ de la FIANÇA únicament pot realitzar-se mitjançant targeta de CRÈDIT, no s'acceptarà metàl·lic ni targetes de DÈBIT.

TOTES LES TARIFES INCLOUEN: 300 km/dia, si es fan més de 300 km/dia es cobrarà 0,15 euros/km. IVA INCLÒS.

No, de cap manera (finestretes baixades, portes obertes, etc. Etc.) En el cas que s'hagi fumat a l'interior del vehicle, no es retornarà la fiança dipositada.
En el caso de que se haya fumado en el interior del vehículo, no se devolverá la fianza depositada.

Els lliuraments i devolucions es realitzaran prèvia confirmació al tel. 973.777.444 o 608.84.94.32.
Es cobrarà un suplement de 15,00 euros per LLIURAMENT I DEVOLUCIÓ FORA D'HORARI (s'aplicarà de 8:00 a 9:00, de 13:30 a 16:00 i de 20:00 a 22:00).
En el cas que el vehicle es retiri més tard de l'horari establert, no implica que pugui retornar-se a la mateixa hora de la recollida.
S'ha de respectar l'horari de devolució que figura en el contracte, sempre que sigui per motius aliens a RENTALG.

L'assegurança és TERCERS o TOT RISC (suplement 5,00 € per dia per turisme i 10,00 €/dia per furgoneta o 4x4), amb franquícia de 300,00 € per a turismes i de 600,00 € per a furgonetes o 4x4, (això vol dir que vostè, en llogar un vehicle, diposita una fiança per cobrir els possibles danys fins a aquesta quantitat).
En contractar l'assegurança a TERCERS, l'arrendador es fa responsable de qualsevol dany ocasionat al vehicle fins a la total reparació. (Tampoc cobreix el trencament de vidres).
En contractar l'assegurança a TOT RISC, l'arrendador haurà de pagar els desperfectes ocasionats al vehicle fins a l'import de la franquícia.
En cas de sinistre o desperfecte ocasionat al vehicle arrendat, la reparació del mateix, haurà de gestionar a les nostres instal·lacions, segons barems i tarifes vigents en guia de taxacions.
Vostè serà responsable del bon funcionament del vehicle, així com del fidel compliment de les obligacions o negligència.
L'assegurança no cobreix els danys ocasionats per negligència o imprudència del conductor. Les avaries no fortuïtes, els danys produïts a la mercaderia transportada o la pèrdua de la mateixa, estan excloses de la cobertura de les assegurances.

L'assegurança no cobreix els següents punts:
· Punxades (la reparació dels pneumàtics anirà a càrrec del client, en cas de fer servir el kit d'emergència s'haurà d'abonar)
· Danys causats a tercers per negligències o conducció temerària.
· Danys causats al vehicle per negligències.
· Reportatge de combustible equivocat.
· Danys causats en llantes o pneumàtics.
· Trencament de vidres, per deixar objectes o les claus a l'interior del vehicle (només es cobriran els impactes fortuïts).
· Pèrdua o trencament de claus o comandaments a distància.
· Danys en els panys.
· Danys o brutícia en tapisseria i interiors (no es retornarà la fiança dipositada).
· ES PROHIBEIX FUMAR A L'INTERIOR DEL VEHICLE. (En el cas que s'hagi fumat a l'interior del vehicle, no es retornarà la fiança dipositada).
· Danys o pèrdua de l'antena, gat de cotxe, triangles de seguretat, vidres, neteja- parabrises, tapa del dipòsit, extintor, armilla, documentació, etc.
· Danys del motor a causa de negligència.
· Danys en els baixos del cotxe.
· Danys per mal ús de l'embragatge.
· Robatori del vehicle amb les claus al contacte.
· Conduir sota els efectes de l'alcohol o drogues.

No, vostè no pot remolcar cap altre vehicle amb el seu vehicle llogat.

RENTALG, lliura els vehicles en perfecte estat, tot i així, si tingués qualsevol problema amb el seu vehicle, truqui al telèfon 608 84.94.32, i l'atendran i solucionaran el seu problema de la millor i més ràpida manera possible.
O en cas d'avaria o accident al telèfon d'assistència en carretera les 24 h. del dia.

Tots els vehicles tenen aire condicionat.

Les nostres tarifes consideren dia de lloguer com el període de 24h. que comença en el moment d'iniciar el lloguer. Entenem que en ocasions hi ha circumstàncies que provoquen un retard en la devolució del vehicle, i per tant afegim un període de gràcia d'una hora. En cas que el vehicle es retorni un cop complert aquest període de gràcia, s'incorrerà en un dia extra addicional de cost.
Els vehicles es poden llogar i retornar, tots els dies de la setmana, prèvia confirmació: www.rentalg.es o al telèfon: 608 84.94.32 Sr Carlos.

Lògicament li lliurem el vehicle a punt per gaudir i amb el dipòsit ple de combustible, per tant ha de lliurar el vehicle amb el dipòsit ple de combustible (OBLIGATÒRIAMENT HA ADJUNTAR EL TIQUET de proveïment), en cas contrari se li carregarà la diferència en el seu compte.

Els vehicles no estan autoritzats a viatjar ni a Àfrica ni a països d'Europa de l'Est, per a altres països és imprescindible autorització prèvia de la nostra empresa.

NO. Des del moment en que vostè ha retirat i per tant pagat el lloguer d'aquest vehicle, està reservat per a Vostè, no podent llogar a ningú més.

NO, no és possible portar animals de companyia o qualsevol altre tipus d'animal. (En el cas que s'observi a l'interior del vehicles pèls d'animals o qualsevol altre tipus de taques, no es retornarà la fiança dipositada).

NO, ja que els adhesius deixen residu en el lloc on s'han enganxat. (En el cas que s'observi algun indici d'haver fixat algun tipus d'adhesiu, no es retornarà la fiança dipositada).

NO és possible. En cas de retenció del vehicle per part de les autoritats com a conseqüència del transport d'aquestes substàncies o d'animals, seran a càrrec de l'arrendatari les despeses de trasllat del vehicle, reparació, neteja, així com l'abonament de l'import del lloguer del vehicle a l'data de recepció del vehicle a les nostres instal·lacions.

Els nostres serveis


Assistència als vehicles 24h
Tots els nostres vehicles tenen assistència 24 hores, inclòs en el preu.
Reserves en online o telèfon
La reserva es pot fer mitjançant web, correu electrònic o telèfon
Servei de recollida i lliurament
La recollida o lliurament es podrà realitzar en Aeroport d'Alguaire, Estació de l'AVE o a les nostres instal·lacions.
Desde 300 Km al dia
En el preu del vehicle està inclòs el realitzar 300 kms. diaris.
Vehicles de confiança
Tots els nostres vehicles passen revisions periòdiques en els nostres tallers.
Varietat de models a escollir
Diverses marques i models per poder triar el vehicle que més s'adapti a les vostres necessitats.
Descarrega't la nostra App
Descarregar aplicació Android
Descarregar aplicació Iphone